78 000, Banjaluka, Vojvode Momčila16   +387 (51) 490 300    tobl@teol.net   FAQ

CineStar 4DX

CineStar 4DX Delta Planet, Banja Luka
Bulevar srpske vojske 8, Delta Planet

CineStar 4DX Banja Luka ima 6 kinodvorana, od kojih je jedna 4DX dvorana, sa sveukupno 729 mjesta, od kojih su 74 VIP RELAX sjedišta i 83 LOVE BOX sjedišta.

Dvorane su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtjevnijim ljubiteljima kina.

Multipleksi CineStar godišnje prikazuju oko 150 filmskih naslova. Oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme.

Ekskluzivno u multiplexu CineStar 4DX Banja Luka (Delta Planet) posjetioci će moći uživati u još kvalitetnijom 3D prikazu sa "Ultimate RealD 3D" 3D uređaja čije su karakteristike još više tehnološki unaprijeđene. Neke od prednosti novog unaprijeđenog 3D uređaja su velika propusnost svjetlosti iz digitalnog projektora koja sad doseže čak 32 posto. Osim velike propusnosti svjetlosti projektora tu je i savršeno dizajnirani polarizator koji gotovo u potpunosti otklanja bilo koji takozvani "ghosting" efekt. Novi 3D uređaj pruža i najkvalitetniji stereo kontrast polarizovanih 3D sistema u industriji te savršenu kvalitetu boja.

Sve dvorane su prostrane i udobne, a svih 725 sjedišta izvedeno je u koži. Posebnu ponudu čine LOVE BOX i VIP RELAX sjedišta. LOVE BOX sjedišta doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedište ograđeno je sa svake strane od drugih sjedišta, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedišta. VIP RELAX sjedišta pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te bežični punjač za mobitel. Bežično punjenje je moguće samo za mobitele koji imaju tu mogućnost.

Posjetitelji mogu uživati u prepoznatljivim uslugama CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u tjednu, Matineje i Family paket, Spektakli u CineStaru, proslave rođendana, ali i Loyalty programu koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online i još puno toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji mogu proslaviti rođendan u dvije posebno dizajnirane dječje rođendaonice! Prije početka filma posjetitelji se mogu počastiti kokicama, nachosima, slatkišima i pićem. Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena osigurava vam Stars Club 2x bonus kartica.

Svakog četvrtka CineStar donosi novi kinoprogram. U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svjetskih hitova do art filmova, posjetitelji mogu uživati od 14:00 do 2:00.
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i:
• MATINEJE - family i dječji filmovi, vikendom i praznicima od 11:00 do 11:59h
• PRETPREMIJERE - petkom i subotom u ponoć.

Više na linku!

 


Mart 2023
P U S Č P S N
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2